Provence-Alpes-Côte d’Azur > Var > (omgeving Frejus) Roquebrune-sur-Argens

Camping Leï Suves    

Verwarmd zwembad | Kleinschalig | Mooie omgeving

De camping is gelegen in een bosrijke, heuvelachtige omgeving, onderbroken door enkele wijngaarden behorende tot de gemeente Roquebrune sur Argens.

Camping Leï Suves **** is een 4 sterren camping en ligt in de Provence, op maar vijftien kilometer van het strand. Bij een luxe camping vakantie horen natuurlijk ook voorzieningen. Breng een bezoek aan het sportveld of waag een kans bij een potje jeu de boules. Voor de kinderen is er een speciale kidsclub, hier kunnen ze o.a. knutselen, koekjes bakken en toneelspelen.

Op de camping is een restaurant aanwezig om een hapje te kunnen eten, maar ook in de omgeving zijn er voldoende mogelijkheden om uit eten te gaan.

Waarom boeken bij JoyCasa?

✔️ Nederlandse beheerders
✔️ Snel en gemakkelijk ‘persoonlijk’ contact
✔️ Zeer uitgebreide inventaris
✔️ Chalets met een buitenkeuken

Meer weten → over ons

Camping Leï Suves ligt in Roquebrune-sur-Argens. Dit ligt tussen de zee en de natuur, de stranden en de kreken van Issambres. Een adembenemende natuurlijke omgeving: de Gorges du Verdon met zijn talrijke activiteiten. Voor magische ontdekkingstochten met het gezin of een uitstapje naar de eilanden Lérins en Porquerolles. De natuur is overal betoverend mooi en verrassend gevarieerd.

Wie de streek “Var” ontdekt, kan uiteraard niet buiten de mediterrane stranden. Tussen Fréjus, Saint-Tropez, Cannes en ook Monaco is het moeilijk kiezen. Een bezoek aan deze toeristische trekpleisters is altijd een bron van genieten en verwondering.

De omgeving

Excursies

Bij te boeken extra’s op de camping:

* Eindschoonmaak € 40,00
De accommodatie dien je schoon achter te laten. Wil je bijvoorbeeld vroeg vertrekken is het handig om de eindschoonmaak af te kopen. Dan maken wij alles voor je schoon.

* Bedlinnen 2 persoonsbed € 12,50 per set

* Bedlinnen 1 persoonsbed € 9,50 per set

* Opgemaakte bedden € 4,50 per persoon
Bij aankomst direct neerploffen op je bed. Boek opgemaakte bedden bij, dan doen wij dit voor je. (Uitsluitend in combinatie met bedlinnen)

* Keukenpakket € 4,50 per verblijf
Bestaande uit: 1 handdoek en 1 theedoek

* Handdoekenpakket € 8,50 per verblijf
Bestaande uit: 2 kleine handdoeken en 1 grote handdoek

* Baby bed € 5,50 per verblijf

* Kinderstoel € 5,50 per verblijf

* Tussentijdse wisseling van bedlinnen € 9,50 per persoon
Indien je langer bij ons verblijft en wil dat het bedlinnen tussentijds wordt verschoond kun je dit bijboeken. Het is immers vakantie. Het moment wordt tijdens je verblijf besproken met de beheerder.

* Tussentijdse schoonmaak € 40,00
Indien je langer bij ons verblijft en wil dat er tussentijds wordt schoongemaakt kun je dit bijboeken. Het is immers vakantie. Het moment wordt tijdens je verblijf besproken met de beheerder.

* Annuleringsgarantie € 25,00

* Omboekgarantie € 10,00