Hi!! Wat leuk dat je op onze pagina terecht bent gekomen. We stellen ons graag even aan je voor.

Wij zijn Sascha en Joyce, broer en zus. Al meer dan 15 jaar werken wij samen in diverse bedrijven. Tussen de bedrijvigheid door kregen wij het idee om van één van onze hobby’s ons werk te maken, namelijk reizen en vakantie vieren 😊. Want zeg eerlijk, wie wil dat nou niet? Wij zijn echte levensgenieters!

Maar waar begin je? Zoeken, mailen, bezichtigen liet ons uiteindelijk eind 2019 stuiten op Camping Leï Suves in Zuid-Frankrijk. Een regio waar wij zelf al lang  en graag komen. Daar stonden een aantal chalets/stacaravans te koop welke wij hebben kunnen overnemen van hele lieve mensen. Tot op de dag van vandaag helpen zij nog steeds met o.a. de grote schoonmaak in het voor- en naseizoen maar daarnaast nog zoveel meer.

Wij keken ontzettend uit naar het seizoen van 2020. En toen… toen kwam COVID. Maar ook dit heeft ons weer op een ander pad gebracht, namelijk hoe leuk Nederland wel niet is! En dus hebben we ook Nederland toegevoegd aan ons aanbod.

Wij vinden klantbeleving erg belangrijk. Wij staan voor schoon en hygiënisch, snel en gemakkelijk contact, vriendelijk en klantgericht.

We hopen in de toekomst nieuwe campings en/of accommodaties aan ons aanbod toe te voegen, ook in andere landen. We zijn altijd voor jullie op zoek naar nieuwe leuke vakantiebestemmingen! Dus heb je tips, deze zijn hartstikke welkom!

Elke keer als wij op een van onze locaties komen krijgen wij een blij gevoel en dat is iets wat wij hopen door te geven aan onze gasten.

Hopelijk tot snel op één van onze gezellige locaties !

Groetjes Sascha & Joyce