Groningen > Waddenzee > Lauwersoog

Camping Lauwersoog โ˜…ย โ˜…ย โ˜…ย โ˜…

Tussen meer en zee | Uniek plekje | in Nationaal Park Lauwersmeer

Op Camping Lauwersoog, door de ANWB beoordeeld met 4,5 ster, voel je je meteen thuis! De camping ligt midden in het Nationaal Park Lauwersmeer, Nationaal Park Schiermonnikoog, UNESCO Werelderfgoed de Waddenzee รฉn direct aan het meer met 2 stranden. Een unieke ligging dus! Een vakantie op camping Lauwersoog geeft je de mogelijkheid om heerlijk aan het water te genieten.

In de schoolvakanties organiseert ons animatieteam diverse leuke activiteiten. Daarnaast vind je op ons park ook diverse faciliteiten voor jong en oud, zoals; een indoor speeltuin, grote waterspeeltuin, leuke animatie gericht op de natuur, restaurant en een tennisbaan. Families zullen hier de tijd van hun leven hebben.

En wie vakantie viert op Lauwersoog, moet ook zeker een hapje eten bij ons bekende restaurant ‘Het Booze Wijf’. Hier geniet je van heerlijke en diverse gerechten! Liever zelf koken? Dan heb je binnen een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel met producten uit onze uitgebreide supermarkt.

*Let op: Camping Lauwersoog is een familiecamping. Jongeren tot en metย 21 jaarย die alleen of samen in een groep reizen zijn niet toegestaan.

Lauwersoog en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Of het nu gaat om het grote Lauwersmeer, de nog veel grotere Waddenzee of de vele kleinere plassen die verspreidt liggen in de omgeving. Al dit water biedt tal van mogelijkheden om een heerlijk dagje uit van te maken.ย Stap aan boord van รฉรฉn van onze schepen voor een schitterende tocht over Werelderfgoed Waddenzee of door Nationaal Park Lauwersmeer.ย  Dit is een unieke kans om te genieten van de mooie natuur en de woonplaats van vele dieren die deze regio rijk is.

Bij te boeken extra’s bij deze camping

* Bedlinnen โ‚ฌ 9,50 per persoon

* Keukenpakket โ‚ฌ 6,50 per verblijf
Bestaande uit: 1 handdoek en 2 theedoeken

* Handdoekenpakket โ‚ฌ 8,50 per verblijf
Bestaande uit: 1 normaal formaat handdoek en 1 grote handdoek

* Baby bed โ‚ฌ 5,50 per verblijf

* Kinderstoel โ‚ฌ 5,50 per verblijf

* Annuleringsgarantie โ‚ฌ 25,00
Indien je zelf geen (doorlopende) annuleringsverzekering hebt, adviseren wij je een annuleringsgarantie af te sluiten. (dit kan nog binnen 1 week na reservering). Er wordt namelijk geen restitutie verleend bij verhindering of vervroegd vertrek. De annuleringsgarantie geldt per reservering. Je kunt dan elk moment tot 72 uur (3 dagen) voor aanvang van de boeking annuleren zonder geldige reden. Indien je geen annuleringsgarantie bijboekt en toch annuleert, hanteren wij onze algemene voorwaarden.

* Omboekgarantie โ‚ฌ 10,00
Zorgeloos een vakantie boeken met onze omboekgarantie boek je met een gerust hart een vakantie. Hiermee kun je namelijk op elk gewenst moment, tot maar liefst 72 uur voor het verblijf, de reservering laten omboeken naar een later moment binnen een jaar na originele reserveringsperiode.
Voorwaarden:ย * Omboeken tot 72 uur (3 dagen) voor aanvang van de boeking. * Uitsluitend bij te boeken tijdens het maken van de boeking. * Omboeken naar een later moment binnen een jaar na originele reserveringsperiode, op basis van beschikbaarheid. * Valt het nieuw gekozen verblijfmoment duurder uit? Dan dien je het verschil bij te betalen. * Is het nieuw gekozen verblijfmoment goedkoper? Dan betalen wij het overgebleven bedrag uit in voucher(s) om te besteden bij een volgende boeking. We betalen het verschil niet uit in geld.