Groningen > Waddenzee > Lauwersoog

Camping Lauwersoog โ˜…ย โ˜…ย โ˜…ย โ˜…

Tussen meer en zee | Uniek plekje | in Nationaal Park Lauwersmeer

Op Camping Lauwersoog, door de ANWB beoordeeld met 4,5 ster, voel je je meteen thuis! De camping ligt midden in het Nationaal Park Lauwersmeer, Nationaal Park Schiermonnikoog, UNESCO Werelderfgoed de Waddenzee รฉn direct aan het meer met 2 stranden. Een unieke ligging dus! Een vakantie op camping Lauwersoog geeft je de mogelijkheid om heerlijk aan het water te genieten.

In de schoolvakanties organiseert ons animatieteam diverse leuke activiteiten. Daarnaast vind je op ons park ook diverse faciliteiten voor jong en oud, zoals; een indoor speeltuin, grote waterspeeltuin, leuke animatie gericht op de natuur, restaurant en een tennisbaan. Families zullen hier de tijd van hun leven hebben.

En wie vakantie viert op Lauwersoog, moet ook zeker een hapje eten bij ons bekende restaurant ‘Het Booze Wijf’. Hier geniet je van heerlijke en diverse gerechten! Liever zelf koken? Dan heb je binnen een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel met producten uit onze uitgebreide supermarkt.

*Let op: Camping Lauwersoog is een familiecamping. Jongeren tot en metย 21 jaarย die alleen of samen in een groep reizen zijn niet toegestaan.

Lauwersoog en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Of het nu gaat om het grote Lauwersmeer, de nog veel grotere Waddenzee of de vele kleinere plassen die verspreidt liggen in de omgeving. Al dit water biedt tal van mogelijkheden om een heerlijk dagje uit van te maken.ย Stap aan boord van รฉรฉn van onze schepen voor een schitterende tocht over Werelderfgoed Waddenzee of door Nationaal Park Lauwersmeer.ย  Dit is een unieke kans om te genieten van de mooie natuur en de woonplaats van vele dieren die deze regio rijk is.

Bij te boeken extra’s bij deze camping

* Bedlinnen โ‚ฌ 9,50 per persoon

* Keukenpakket โ‚ฌ 6,50 per verblijf
Bestaande uit: 1 handdoek en 2 theedoeken

* Handdoekenpakket โ‚ฌ 8,50 per verblijf
Bestaande uit: 1 normaal formaat handdoek en 1 grote handdoek

* Baby bed โ‚ฌ 5,50 per verblijf

* Kinderstoel โ‚ฌ 5,50 per verblijf

* Annuleringsgarantie โ‚ฌ 25,00

* Omboekgarantie โ‚ฌ 10,00