Zeeland > Renesse 

Camping de Oase    ★ 

Slechts 2 km van zee en centrum van Renesse | kindvriendelijk | Mooie omgeving

Camping Siblu De Oase ligt op loopafstand van het strand en aan het bruisende centrum van Renesse. De camping biedt veel groen, ruimte en privacy, dit zie je terug in de chaletplaatsen. Voor de kinderen zijn er meerdere speeltoestellen te vinden en in de kidsclub valt er, in het hoofdseizoen, iedere dag wel wat te beleven met het enthousiaste animatieteam. Voor de vers gebakken broodjes, verse jus d’orange, dagelijkse boodschappen en leuke streekproducten ga je naar het campingwinkeltje.

Camping de Oase is naast een prima uitvalsbasis voor een actieve Zeeuwse vakantie, een plek om tot rust te komen. Want na inspanning volgt toch vooral ontspanning.

*Let op: Camping de Oase is een familiecamping. Jongeren tot en met 21 jaar die alleen of samen in een groep reizen zijn niet toegestaan.

Ga voor actie, heerlijk paardrijden of wandelen langs het strand, huur een fiets op de camping en verken de omgeving of bezoek Deltapark Neeltje Jans. Liever meer ontspanning? Kies dan voor een dagje relaxen op het strand of op één van de gezellige terrassen van Renesse.

Het Transferium, van waaruit je gratis vervoer per bus naar het strand en in de zomer zelfs over het hele eiland èn naar Goes en Middelburg krijgt, ligt voor de deur van de camping. De auto kan dus blijven staan. Ook dat is comfort.

Bij te boeken extra’s bij deze camping

* Bedlinnen € 9,50 per persoon

* Keukenpakket € 6,50 per verblijf
Bestaande uit: 1 handdoek en 1 theedoek

* Handdoekenpakket € 8,50 per verblijf
Bestaande uit: 2 kleine handdoeken en 1 grote handdoek

* Baby bed € 5,50 per verblijf

* Kinderstoel € 5,50 per verblijf

* Annuleringsgarantie € 25,00

* Omboekgarantie € 10,00