Zeeland > Renesse 

Camping de Oase    ★ 

Slechts 2 km van zee en centrum van Renesse | kindvriendelijk | Mooie omgeving

Camping Siblu De Oase ligt op loopafstand van het strand en aan het bruisende centrum van Renesse. De camping biedt veel groen, ruimte en privacy, dit zie je terug in de chaletplaatsen. Voor de kinderen zijn er meerdere speeltoestellen te vinden en in de kidsclub valt er, in het hoofdseizoen, iedere dag wel wat te beleven met het enthousiaste animatieteam. Voor de vers gebakken broodjes, verse jus d’orange, dagelijkse boodschappen en leuke streekproducten ga je naar het campingwinkeltje.

Camping de Oase is naast een prima uitvalsbasis voor een actieve Zeeuwse vakantie, een plek om tot rust te komen. Want na inspanning volgt toch vooral ontspanning.

*Let op: Camping de Oase is een familiecamping. Jongeren tot en met 21 jaar die alleen of samen in een groep reizen zijn niet toegestaan.

Ga voor actie, heerlijk paardrijden of wandelen langs het strand, huur een fiets op de camping en verken de omgeving of bezoek Deltapark Neeltje Jans. Liever meer ontspanning? Kies dan voor een dagje relaxen op het strand of op één van de gezellige terrassen van Renesse.

Het Transferium, van waaruit je gratis vervoer per bus naar het strand en in de zomer zelfs over het hele eiland èn naar Goes en Middelburg krijgt, ligt voor de deur van de camping. De auto kan dus blijven staan. Ook dat is comfort.

Bij te boeken extra’s bij deze camping

* Bedlinnen € 9,50 per persoon

* Keukenpakket € 6,50 per verblijf
Bestaande uit: 1 handdoek en 1 theedoek

* Handdoekenpakket € 8,50 per verblijf
Bestaande uit: 2 kleine handdoeken en 1 grote handdoek

* Baby bed € 5,50 per verblijf

* Kinderstoel € 5,50 per verblijf

* Annuleringsgarantie € 25,00
Indien je zelf geen (doorlopende) annuleringsverzekering hebt, adviseren wij je een annuleringsgarantie af te sluiten. (dit kan nog binnen 1 week na reservering). Er wordt namelijk geen restitutie verleend bij verhindering of vervroegd vertrek. De annuleringsgarantie geldt per reservering. Je kunt dan elk moment tot 72 uur (3 dagen) voor aanvang van de boeking annuleren zonder geldige reden. Indien je geen annuleringsgarantie bijboekt en toch annuleert, hanteren wij onze algemene voorwaarden.

* Omboekgarantie € 10,00
Zorgeloos een vakantie boeken met onze omboekgarantie boek je met een gerust hart een vakantie. Hiermee kun je namelijk op elk gewenst moment, tot maar liefst 72 uur voor het verblijf, de reservering laten omboeken naar een later moment binnen een jaar na originele reserveringsperiode.
Voorwaarden: * Omboeken tot 72 uur (3 dagen) voor aanvang van de boeking. * Uitsluitend bij te boeken tijdens het maken van de boeking. * Omboeken naar een later moment binnen een jaar na originele reserveringsperiode, op basis van beschikbaarheid. * Valt het nieuw gekozen verblijfmoment duurder uit? Dan dien je het verschil bij te betalen. * Is het nieuw gekozen verblijfmoment goedkoper? Dan betalen wij het overgebleven bedrag uit in voucher(s) om te besteden bij een volgende boeking. We betalen het verschil niet uit in geld.